TURISTIČNI SPOMINKI
 
  Nazaj Na prvo stran Stenske ure z nihalom Osebna darila Kontakt  
   
 
 
magneti
Magnetki, različnih oblik: okrogli, kvadratni, v obliki srca, z ročno oblikovanim okvirom, z motivi, Ljubljane, Bleda, Kranjske gore, Kranja, Maribora, Pirana, Kamnika, Kopra, Benetk...    
 
 

Slike

turistični spominki slovenska mesta

Slike dimenzij 12x12 cm, 18x13 cm, 20x20 cm, 27x22 cm, s fotografijo slovenskih mest.

Pošljite povpraševanje, ali pokličite 041 534 721. (vaš e-mail naslov ne bomo zlorabili za pošiljanje reklamnih sporočil)

   
 
 
Skrinjice
skrinjica Po dolgih letih izdelovanja šatulj, smo se nekaj let nazaj lotili še izdelovanja skrinjic, različnih oblik, kompletov za pisarno, obešalnikov, različnih stojal. Vsi izdelki so v osnovi iz lesa, na leseno osnovo pa nanesemo z izvirno prstno tehniko relief v različnih vzorcih. To nato še obrusimo in pobarvamo s štirimi plastmi barve, tako da nam dela ne manjka, preden je zdelek zares končan.    
 
Pušce
skrinjica za svinčnike    
 
Šatulje
šatulja slovenska mesta Izdelujemo jih v različnih dimenzijah, lahko so znotraj oblečene s svileno prevleko, lahko so zgolj pobarvane.    
Komplet za pisalno mizo
za svinčnike in papir

Prav na isti način naredimo še prikupen komplet za svinčnike in papirje, katere izdelujemo s sliko ali brez. S slikami slovenskih mest lahko predstavlja zanimiv turističen spominek, lahko pa naročite sliko, ki jo prispevate po lastni želji.

   

Obešalnik

turistični spominki Obešalnik za ključe je uporaben tudi za brisačke, za prtičke v kuhinji, hkrati pa ga kot turističen spominek podarite gostom kot spomin na počitnice v Sloveniji. Pošljite povpraševanje, ali pokličite 041 534 721. (vaš e-mail naslov ne bomo zlorabili za pošiljanje reklamnih sporočil)    
Stojalo za prtičke, pisma, sporočilca
stojalo za pisma, prtičke Stojala za prtičke, pisma, razna sporočilca, ki jih nimate kam odlagati; tudi z ročno pobarvanimi motivi rožic ali klaskov. Pošljite povpraševanje, ali pokličite 041 534 721. (vaš e-mail naslov ne bomo zlorabili za pošiljanje reklamnih sporočil)    
Podstavki za kozarce
podstavki za kozarce

Podstavki za kozarce so izdelani na materialu, odpornem na vodo. Po uporabi jih obrišete s krpo, obenem pa so primeren turistični spominek. Kompleti Kranja, Ljubljane, Bleda, komplet šestih slovenskih mest, Kranjske Gore Na zdnji strani je grb mesta.Cena:7,50 €. Pošljite povpraševanje, ali pokličite 041 534 721. (vaš e-mail naslov ne bomo zlorabili za pošiljanje reklamnih sporočil)

   
 
  Nazaj Na prvo stran Stenske ure z nihalom Osebna darila Kontakt  
TURISTIČNI SPOMINKI
 

 

Turistični spominki, magneti, šatulje, skrinjice, osebno darilo, podstavki za kozarce,slike, Poslovna darila, motivi slovenskih mest